GoGreenbeurs 21 & 22 jan. 2017 Gorinchem


-advertentiepositie-



GoGreenbeurs 21 & 22 jan. 2017 Gorinchem

» Let op: deze activiteit is voorbij «

GOGREENBEURS IN EVENEMENTENHAL GORINCHEM


Op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017 zal er voor de tweede keer in de Evenementenhal de Gogreenbeurs van Bureau View georganiseerd worden.
Zin in een leuk dagje uit? Het is een beurs met respect voor milieu en mens op het gebeid van vrije tijd, wonen, voeding en vervoer.

Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de Paraview Spirituele Paranormaalbeurs en de Sieradenbeurs aanwezig. Alleen op zondag zal ook de Reptilicabeurs aanwezig zijn. De Paranormaal- en Sieraden- en Reptilicabeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de GoGreenbeurs.


Standhouders
Op de GoGreenbeurs zijn standhouders die aandacht hebben voor natuurlijke, milieuvriendelijke en duurzame producten voor huis, tuin, vrije tijd, verzorging, voeding en gezondheidsproducten aanwezig.

Bezoekers kunnen kennismaken met (h)eerlijke delicatessen, lekkere biologische producten, fairtrade producten, (zelfvoorzienend) tuinieren, groene kunst en mode, natuurlijke cosmetica, eerlijke en heerlijke voeding en producten, mode en accessoires en diverse gezondheidsproducten en nog veel meer.

Lezingen
Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden.

Paraview Spirituele Paranormaal beurs
Op beide dagen vindt ook de Paraview Paranormaal beurs plaats. Op de Paranormaal beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Zo kunnen er onder andere (

 Bezoek www.gogreenbeurs.nl

GoGreenbeurs 21 & 22 jan. 2017 Gorinchem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.