1

Chinees Nieuwjaar 2017




Chinees Nieuwjaar 2017

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 28 januari 2017 staat niet alleen Chinatown (Den Haag), maar de hele binnenstad van Den Haag in het teken van het Chinese Nieuwjaar. In het Atrium Den Haag wordt de landelijke viering georganiseerd met optredens van artiesten uit Nederland en China. Het wordt dit keer een bijzonder feest omdat het de 15de keer dat deze viering in Den Haag wordt gehouden en bovendien viert een van de organisatoren, de Vereniging Nederland China (VNC), haar veertigjarig jubileum.

Het feest wordt bijgewoond door tientallen hoge gasten uit binnen- en buitenland, onder wie de ambassadeurs van China en andere landen, bestuurders uit Den Haag en omliggende gemeenten en ondernemers van bedrijven die een relatie hebben met China.
Het programma is nog volop in voorbereiding, maar zal net als in voorgaande jaren beginnen om 11:00 uur met een traditioneel Chinese openingsceremonie. Daarna is er een gevarieerd programma door Chinese en Nederlandse artiesten, dat wordt afgesloten door de Miss Impress verkiezingen. Het festival vrij toegankelijk is voor het publiek.

Kijk voor meer informatie en een up-to-date programma op www.chineesnieuwjaar-denhaag.nl.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Chinees Nieuwjaar 2017
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.