1

Vivitalize


-advertentiepositie-



Vivitalize

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De beurs Vivitalize stelt lifestyle, gezonde voeding, beweging en orthomoleculaire geneeskunde centraal.
Het doel van de beurs is om kennis te delen, tips en trends te bespreken, zin en onzin van elkaar te scheiden en inspiratie op te doen. Vivitalize is er voor jou! Luister naar enthousiaste sprekers, doe actief mee aan workshops en bezoek informatieve stands. Je gaat herboren en geïnspireerd weer naar huis.

Onderwerpen op de beurs:


Gezonde voeding:
Gezonde voeding vormt de basis voor een gezonde levensstijl. Hoe voeding kan bijdragen aan een betere hormoonbalans en beter energieniveau. Voorlichting over hoe dit in het dagelijks leven toe te passen en welke invloed dit heeft op je welzijn.

Orthomoleculaire geneeskunde:
Geen enkel mens is volledig in balans. Orthomoleculaire geneeskunde is er op gericht om op natuurlijke manier je eigen balans in je lichaam terug te brengen met behulp van vitaminen, mineralen en kruiden.

Sport en energiebalans:
Gezond bewegen en sporten doen meer voor je dan fit blijven. Sport heeft invloed op verschillende fysiologische processen in je lichaam en draagt bij aan je hele energiehuishouding.

Mindfulness:
Hoe kun je bewust invloed uitoefenen op je geestelijke perceptie en de regulering van impulsen? Word je bewust van je eigen automatische gedachtenpatronen, reacties en emoties. Geestelijke rust, ontspanning en balans zijn van groot belang voor je energie, weerstand en draagkracht.

 Bezoek www.vivitals.nl

Vivitalize
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.