1

Valentijnsavondrondleidingen




Valentijnsavondrondleidingen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Valentijnsavondrondleidingen Erotiek in de Gouden eeuwErotiek; het woord alleen al doet iets met ons, er is een bepaalde verwachting, het maakt iets los, het zet onze fantasie in gang. Onder erotiek valt alles wat op het liefdesleven betrekking heeft: van verlangen en verliefdheid tot lust. Erotiek prikkelt de verbeelding, wekt begeerte en maakt nieuwsgierig en de 17e-eeuw was bepaald niet preuts. Hoe de liefde en erotiek er uitzag en wat er gebeurde achter de gordijnen van de beddekoets wordt op 14 februari bij kaarslicht uit de doeken gedaan in speciale avondrondleidingen over Erotiek in de Gouden eeuw. Van het gezonde aantal keer per dag tot de lustopwekkende kwaliteiten van knoflook
HartjesrouteUiteraard is ook de rest van het kasteel op deze avond geopend. Speciaal voor Valentijn is er in de ridderroute een suikerhartjesroute uitgezet.
TicketsBestel hier uw tickets (vanaf 16 jaar) De museumkaart geeft gratis toegang. Heeft u een museumkaart? Selecteer dan Museumkaart web en een tijdstip. Neem op de avond zelf uw E-ticket en museumkaart mee om te laten scannen bij de kassa.

 Bezoek www.muiderslot.nl

Valentijnsavondrondleidingen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.