Lammetjes Dagen op de Brunssummerheide


-advertentiepositie-



Lammetjes Dagen op de Brunssummerheide

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lammetjes Dagen op de Brunssummerheide

zondag 02 apr 2017 - 11:00 uur

De schaapskooi is normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek, maar tijdens deze dagen zetten wij de poorten wagenwijd open.

Tijdens de Lammetjes Dagen op de Brunssummerheide is het een gezellige drukte in de schaapskooi. Neem een kijkje bij de pas geboren lammetjes en kom van alles te weten over onze schaapskudde. Rondom de schaapskooi organiseren wij een klein lentefeestje met leuke activiteiten.

 

Praktische informatie

  • Leden van natuurmonumenten en kinderen met een pas van OERRR mogen gratis komen kijken. Wel even online een kaartje boeken. En vergeet je pasje niet mee te nemen.
  • Niet-leden betalen een kleine bijdrage van € 2,- per persoon (in de online voorverkoop). Aan de poort betaal je € 2,50 per persoon.
  • Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Als ze wel aan de OERRR-kinderactiviteiten willen deelnemen moet er wel een kaartje gekocht worden.
  • Ben je in verwachting? Dan adviseren we je om de schaapskooi niet te bezoeken.
  • Honden mogen niet naar binnen.

 

Lente-actie

Word je aan de poort op de dag zelf lid van Natuurmonumenten, dan ontvang je niet alleen je entreekaartjes gratis. Je krijgt ook nog een horeca-waardebon t.w.v. € 10,- cadeau, die je meteen kunt gebruiken in het restaurant Schrieversheide.

 

Let op: na alle drukte geven wij de pasgeboren lammetjes en hun moeders vanaf 16.00 uur weer hun welverdiende rust.

Brunssummerheide

Bezoekerscentrum Brunssummerheide

Schaapskooiweg 99
6414 EL  Heerlen

Prijzen

Kind van OERRR €0,00Kind t/m 12 lid €0,00Lid €0,00Kind t/m 12 niet lid €2,00Niet lid €2,00Nog 489 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl