Seizoenswandeling op zondag


-advertentiepositie-



Seizoenswandeling op zondag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom naar Buitencentrum Boomkroonpad voor een fijne wandeling over de Hondsrug. De gids van Staatsbosbeheer neemt je graag mee op pad en

Kom naar Buitencentrum Boomkroonpad voor een fijne wandeling over de Hondsrug. De gids van Staatsbosbeheer neemt je graag mee op pad en laat allerlei wetenswaardigheden zien van het bos. Door het jaar heen zijn er op zondag wandelingen met op elke 3e zondag van de maand een thema welke afhankelijk van het seizoen.

Thema's

Vogelverwendag
Tijdens de vogelverwendagen kun je bij Buitencentrum Boomkroonpad je eigen vogelvoer maken. Maak een dennenappel vol met pindakaas en zaden en rijg je eigen pindasnoer. Zo kun je thuis de vogels lekker verwennen. Leuk om de vogels thuis van dichtbij te kunnen zien! Je krijgt er ook een leuke kaart bij van vogels die vaak in de tuin komen.
Woensdag 4 januari,  zondag 15 januari, zondag 19 februari, aanvang 13.30 - 15.00 uur
Kosten: € 5,00 per persoon

Er zit muziek in de lente

Maak tijdens deze speciale excursie een muziekinstrument met materialen uit het bos. Laat je verrassen over de verschillende klanken en geluiden. Na afloop wordt er gezamenlijk een lenteconcert gegeven op het speelveld bij Buitencentrum Boomkroonpad.

Zondag 19 maart 12.00-13.30 uur, concert: 13.30-14.00 uur

Kosten: volwassenen € 5,00, kinderen 6 t/m 12 jaar € 2,50

 

Kleed je op het weer en trek stevige schoenen aan. Honden zijn niet toegestaan. 

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Seizoenswandeling op zondag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.