1

Het sprookje van De Bremer Stadsmuzikanten


-advertentiepositie-



Het sprookje van De Bremer Stadsmuzikanten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom in de voorjaarsvakantie naar het sprookje van De Bremer Stadsmuzikanten in Museum Speelklok en ontdek de avonturen van de ezel, hond, kat en haan. De familievoorstelling is een bewerking van het bekende 19e-eeuwse sprookje van de gebroeders Grimm en neemt je mee naar een magische wereld vol muziek van speeldoosjes en orgels uit het museum.

Wanneer de ezel ontslagen wordt door zijn baas besluit hij de benen te nemen om in Bremen stadsmuzikant te worden. Onderweg komt hij de hond, kat en haan tegen. Samen besluiten ze hun muzikale krachten te bundelen. Maar de weg naar Bremen is lang en brengt naast veel ontmoetingen met andere dieren ook gevaarlijke rovers en spannende avonturen met zich mee. Als dat maar goed afloopt…

Algemene informatie
- 25 februari t/m 5 maart
- Doordeweeks: 14.00 uur en 15.00 uur
- Zaterdag: 14.00 uur
- Zondag 11.00 uur
- Toeslag op entreeprijs: €4,00
- Duur: 45 minuten
- Adviesleeftijd: 5+
- Tekst en spel: Aubrey Snell
- Kijk op www.museumspeelklok.nl voor de kaartverkoop en meer informatie

Voorjaarsvakantie Noord: Draaiorgelavontuur
Heb jij al eerder voorjaarsvakantie? Ga van 18 t/m 24 februari dagelijks mee op draaiorgelavontuur met de orgelman! Tijdens de rondleiding leer je alles over de draaiorgels en kan je zelf ervaren hoe het is om een echte orgelman of orgelvrouw te zijn. Aan het eind van de rondleiding volgt de grote draaiorgel test. Kun jij op het juiste tempo aan het orgelwiel draaien en het liedje goed afspelen? Dan loop je het museum uit met een officieel draaiorgeldiploma! Kijk voor meer informatie op www.museumspeelklok.nl.

 Bezoek www.museumspeelklok.nl

Het sprookje van De Bremer Stadsmuzikanten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.