Lammetjesdag Sint-Pietersberg


-advertentiepositie-



Lammetjesdag Sint-Pietersberg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lammetjesdag Sint-Pietersberg

zondag 09 apr 2017 - 12:30 uur

Kom op kraamvisite tijdens de lammetjes dag in de stal van hoeve Lichtenberg

Neem een kijkje bij de pas geboren lammetjes en kom van alles te weten over onze Mergelland schaapskudde. Op de binnenplaats organiseren wij een klein lentefeestje met leuke activiteiten. Zo kun je je eigen herderstok versieren, op een blokje van mergel een houtskool tekening maken, een zaadbommetje maken, speuren naar de sporen in de voelkist en bij de bakker in het bakhuis kun je je eigen broodje maken. Verder zijn er ook wol bewerken demonstraties en de vrijwilligers van het museum kunnen je van alles over de geschiedenis van Sint Pieter vertellen.  Op deze dag trakteren we je uiteraard op beschuit met muisjes!

Lente-actie

Word je aan de poort op de dag zelf lid van Natuurmonumenten, dan ontvang je niet alleen je entreekaartjes gratis. Je krijgt ook nog een horeca-waardebon t.w.v. € 10,- cadeau, die je kunt gebruiken in Chalet d'n Observant.

Praktische informatie

  • Je kunt je per half uur aanmelden om rijen bij de poort te voorkomen: om 11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00 of 14.30 uur kun je starten
  • Leden van Natuurmonumenten en kinderen met een pas van OERRR mogen gratis komen kijken en meedoen met de activiteiten. Wel even online een kaartje boeken. En vergeet je pasje niet mee te nemen.
  • Niet-leden betalen een kleine bijdrage van € 2,- per persoon (in de online voorverkoop). Aan de poort betaal je € 2,50 per persoon.
  • Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Als ze wel aan de OERRR-kinderactiviteiten willen deelnemen moet er wel een kaartje gekocht worden.
  • Ben je in verwachting? Dan adviseren we je om de schaapskooi niet te bezoeken
  • Honden mogen niet naar binnen
  • Om 16.00 uur sluiten we de stal zodat de moeder schapen en lammetjes weer rust hebben

 

 

 

 

 

Sint-Pietersberg

Sint-Pietersberg, Hoeve Lichtenberg

Lichtenbergweg 2
6212 NG  Maastricht

Prijzen

Lid €0,00Kind van OERRR €0,00Niet lid €2,00Kind t/m 12 niet lid €2,00Kind t/m 12 lid €0,00Nog 69 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl