Kim, het Zwarte Kuikentje (2+)


-advertentiepositie-



Kim, het Zwarte Kuikentje (2+)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zondag 26 februari
Zondagmiddaglounge
Russisch-, Oekraïns Zang- en Dans Ensemble ‘Kalinka’
Kalinka is een unieke groep waarvan de leden zich met veel plezier en vol overgave wijden aan het beoefenen van folkloristische muziek, zang en dans. Daarbij wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke artistieke kwaliteit.
De originele kostuums en instrumenten, traditionele dansen en de zang in de oorspronkelijke taal, geven het geheel een authentiek karakter. Hierdoor kan Kalinka uniek worden genoemd in West Europa.
Aanvang: 14:00
Entree: € 5,00/ R’pas € 3,75
Reserveren: 010-4371361 of musicasenc@rotterdam.nlVrijdag 3 maart
Vlinders & Co
Kim, het Zwarte Kuikentje (2+)

Te midden van vele gele kuikentjes wordt één zwart kuikentje geboren. Het kuikentje is er onmiddellijk van overtuigd dat hij uit een ander 'nest' komt dan de rest, en hij wil de boer niet als papa zoals de andere kuikens.
Hij gaat op zoek naar zijn ware 'zwarte' ouders. Helaas zijn dat niet de honden, de poezen, de varkens... Hoort hij wel ergens bij? Bij de sluwe vos misschien, die zit immers lekkerbekkend gereed om het dolblije kuikentje te ontmoeten.
Kan Kim wel een gezinnetje vinden?

Kim, het zwarte kuikentje is een verhaal met onverwachte wendingen, een verrassend einde, grappige situaties… Met veel muziek en weinig woorden…

Leeftijd: 2+
Aanvang: 16:00 uur
Entree: € 3,00
Reserveren: 010-4371361 of musicasenc@rotterdam.nl

 Bezoek www.freewebs.com

Kim, het Zwarte Kuikentje (2+)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.