1

Wandelen met boer Rodenburg in Polder Schieveen




Wandelen met boer Rodenburg in Polder Schieveen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wandelen met boer Rodenburg in Polder Schieveen

zondag 07 mei 2017 - 14:00 uur

Neem een kijkje op de boerderij van boer Rodenburg en speur naar weidevogels in Polder Schieveen. Deze wandeling is leuk voor het hele gezin! Parkeren kan bij Hofweg 165 in Rotterdam.

Wandeling met de boer

Ga mee met Jan-Dirk en Jojanneke Rodenburg op de boerderij in Polder Schieveen. Zij laten je zien hoe een melkveebedrijf eruit ziet. Er zijn kalfjes en lammetjes die we kunnen aaien. Ook is er koffie, thee en limonade.

Op zoek naar de weidevogels in de Noordrand van Rotterdam

Na het bezichtigen van de boerderij springen we op een hoge boerenkar. Vanaf de wagen zie je de graslanden van Schieveen en kun je de nesten zelf ontdekken en observeren. Je ontdekt alles over de wondere wereld van de weidevogel!

Rijk aan weidevogels

Gelukkig is Polder Schieveen nog steeds rijk aan weidevogels. Boeren en natuurbeschermers gaan hier de komende jaren nog meer doen voor de grutto en andere ‘boerenvogels’. Jan Dirk laat graag aan jou zien wat er allemaal komt kijken bij goed weidevogelbeheer.

Polder Schieveen

Midden-Delfland, Ackerdijkse Plassen, boerderij Rodenburg

Hofweg 165
3046 NJ  Rotterdam

Prijzen

Lid €5,00Kind t/m 12 lid €5,00Niet lid €8,00Kind t/m 12 niet lid €8,00Kind van OERRR €5,00Nog 3 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Wandelen met boer Rodenburg in Polder Schieveen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.