1

OERRR wildspotten: op zoek naar reeën




OERRR wildspotten: op zoek naar reeën

» Let op: deze activiteit is voorbij «

OERRR wildspotten: op zoek naar reen

dinsdag 01 aug 2017 - 19:30 uur

Welk geluid maakt een ree? Waar slaapt een ree? Wie op excursie meegaat met de boswachter op het prachtige landgoed Hackfort komt veel over deze sierlijke dieren te weten. En met een beetje geluk spot je een ree of ander wild tijdens de heerlijke avondwandeling over het landgoed.

De boswachter ontvangt je met een kopje koffie, thee of fris in 'de Schöppe', onze authentieke boerenschuur gelegen naast het boswachterskantoor. Na een korte film over het leven van reeën op Hackfort in de verschillende seizoenen, volgt de wandeling.

Speuren naar reeën

De boswachter vertelt boeiende verhalen over de reeën van het landgoed. Het zijn schuwe dieren, die vaak pas tegen de avond tevoorschijn komen. Er kan geen garantie gegeven worden dat deze dieren zich tijdens de wandeling laten zien. Wel weet de boswachter de beste plekken om op zoek te gaan naar deze dieren en hun sporen. Want je kan wel zien dat ze er zijn! Bovendien zijn de reeën actiever gedurende de bronst, die in deze periode valt. Zo maak je in ieder geval meer kans op een ontmoeting.

Praktische info

  • Deze activiteit wordt op meerdere data aangeboden! 
  • Koop van tevoren online een kaartje
  • Doe stevige schoenen aan
  • Draag bedekkende (warme) kleding en controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
  • Honden kunnen niet mee
  • Vertrekpunt is niet bereikbaar per openbaar vervoer. Je vindt 'de Schöppe' naast de boerderij vlakbij de rotonde

Hackfort

Hackfort, boswachterskantoor Natuurmonumenten

Baakseweg 1A
7251 RW  Vorden

Prijzen

Lid €8,00Niet lid €11,00Kind t/m 12 lid €6,00Kind t/m 12 niet lid €9,00Kind van OERRR €6,00Nog 11 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl