46e FIETSVIERDAAGSE HOEVEN


-advertentiepositie-



46e FIETSVIERDAAGSE HOEVEN

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Naar Hoeven voor het fietsen en Brabantse gezelligheid, want het is nog steeds een feest om in Hoeven te fietsen.

Op Hemelvaartsdag 25 mei 2017 start voor de 46ste keer de landelijk bekende Fietsvierdaagse Hoeven in het recreatiedorp Hoeven, gemeente Halderberge. Tot en met zondag 28 mei kunt u genieten van de mooiste routes die in West Brabant zijn uitgezet. We starten weer vanuit ons Fietsvierdaagse Centrum “Bovendonk”. Dit ligt in een zeer groene bosrijke omgeving. In de mooie binnenplaats van dit historische monumentale gebouw kunnen we weer heerlijk genieten bij de start van de fietstochten maar vooral bij terugkomst. De ambiance is er geweldig. Elke dag tussen 08.00 uur en 13.00 uur kunt u hier starten.

Op onze openingsdag donderdag 25 mei 2017 fietsen we de Baronie route. Op de 2de dag 26 mei fietsen we de Beemden route. Op onze 3de dag 27 mei 2017 fietsen we de route die naar onze uitzetter is vernoemd: de Piet Brans route. Op de slotdag zondag 28 mei fietsen we de Halderberge route:

Zoals bekend kunnen de deelnemers kiezen uit 4 afstanden. Dat zijn de 25, 40, 60 en 100 km. Afhankelijk van leeftijd en conditie staat het de deelnemers vrij om de gewenste afstand elke dag opnieuw zelf te kiezen. De 25 km route is onze speciale gezinsafstand. Tijdens deze route worden de kinderen dan ook aangenaam verrast.

Ieder jaar heeft onze fietsvierdaagse een thema. Het thema voor 2017 is:
“FIETSVIERDAAGSE HOEVEN GAAT BOURGONDISCH”.

Ook dit jaar kunt u weer inschrijven via onze site. Onder de voorinschrijvingen voor 22 mei 2017 verloten wij een fiets.

Voor het overnachten kunnen onze fietsers ook dit jaar weer gebruik maken van ons "FIETSVIERDAAGSE-ARRANGEMENT" dat we met campings, bungalowparken en hotels in de omgeving hebben samengesteld.

Buiten het fietsen staat zoals altijd de sfeer en gezelligheid voorop. Volop muziek en verrassingen. Ook in 2017 mag u daar weer op rekenen. Tijdens onze 46ste Fietsvierdaagse Hoeven is er op zaterdag en zondag een grootse braderie in het dorp.

 Bezoek www.fietsvierdaagse-hoeven.nl

46e FIETSVIERDAAGSE HOEVEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.