Paasfestijn 2017


-advertentiepositie-



Paasfestijn 2017

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vanwege het suces van de afgelopen jaren wordt het Paasfestijn dit jaar op zowel Eerste Paasdag, zondag 16 april, als Tweede Paasdag, maandag 17 april, georganiseerd.
Kom op knutselen, schminken, speuren, genieten van een kinderoptreden en natuurlijk zoeken naar het gouden ei!
De paashaas heeft erg zijn best gedaan de eieren zo goed mogelijk te verstoppen. Dit jaar heeft de paashaas echter iets verkeerd gedaan: hij heeft ook gouden eieren verstopt in plaats van alleen chocolade eieren; dit was natuurlijk niet de bedoeling! Nu weet de paashaas alleen niet meer waar hij ze precies verstopt heeft. Wij nodigen alle kinderen uit om de paashaas, die natuurlijk ook zelf aanwezig zal zijn, te helpen zoeken!
Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren mogen kinderen ook dit jaar in afgezette delen van de paleistuin naar paaseieren komen zoeken. Ruim 16.000 eieren kunnen gevonden worden, waarvan vele koninklijke gouden eieren. Voor de vinders van deze gouden eieren is er een leuke prijs te winnen!
Naast het eieren zoeken kan er naar hartelust geknutseld worden in de Oranjerie en kunnen kinderen geschminkt worden. Er ligt een gratis speurtocht klaar en er zal een speciaal optreden zijn van kinder-artiest Jeroen de Boer. Veel kinderen kennen Jeroen van X-mix. In deze vrolijke kinderserie speelt Jeroen de rol van Anton, een agent die met behulp van zijn 3 computervriendjes allerlei zaken oplost.

 Bezoek www.paleissoestdijk.nl

Paasfestijn 2017
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.