Danscompagnie de Stilte: Bosch in Bed (8+)


-advertentiepositie-



Danscompagnie de Stilte: Bosch in Bed (8+)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bosch in bed is een wonderbaarlijke muziek- en dansvoorstelling waarin de fantasie van Jheronimus Bosch in klank en beeld tot leven komt. Prachtige dans, meeslepende muziek en ongelofelijke gebeurtenissen staan garant voor een zinderende theaterervaring.
De voorstelling start in een ziekenhuis, waar medicijnen tot droombeelden leiden en het leven als een ballon tussen hemel en aarde zweeft. Vreemde kamergenoten, vage dokters, aardige verplegers en onverwacht bezoek… bomen die uit de lucht komen zeilen en een polonaise van engelen, boswachters, jagers, clowns, patiënten en bezoekers. Het is een bonte bedoening waarin verzinsels en echte gebeurtenissen niet van elkaar te onderscheiden zijn. Surrealistisch, net als de schilderijen van Jheronimus Bosch.
De dansers van de Stilte en de musici van Artvark halen alles uit de kast om de poorten naar je fantasie verder open te zetten. Bereid je voor op saxofoons die kunnen fluisteren, gillen en roezemoezen en op lichamen die moeiteloos transformeren van engelen in clowns.
Een waarlijk eerbetoon en vooral een ambitieuze en grootschalige voorstelling rond de wonderlijke wereld van Bosch, die dit seizoen precies 500 jaar geleden overleed.

 Bezoek www.ccdeadelberg.be

Danscompagnie de Stilte: Bosch in Bed (8+)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.