Laika & Theater FroeFroe: Pentamerone


-advertentiepositie-



Laika & Theater FroeFroe: Pentamerone

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De verzameling bleef lange tijd ongekend, maar geldt nu als een standaardwerk waarin de oudste verhalen uit de Europese traditie terug te vinden zijn. Sommige sprookjes zijn later 'opgekuist' door Charles Perrault en de gebroeders Grimm, maar wij keren graag terug naar de ruige en schalkse versie vol grappige, gruwelijke, erotische verhalen over liefde, lust en andere (on)deugden.
De vijftig verhalen worden uitgebeend, geplukt, verkapt en in een nieuwe, verrassende vorm geserveerd. We volgen het wel en wee van vijf koningen die ons in vijf dagen en vijf nachten meenemen naar een andere wereld. Het bloed vloeit rijkelijk, oude besjes wagen zich aan het spel der liefde, prinsessen moeten trouwen met monsters. De mens wordt te kijk gezet in al zijn hebzucht, ijdelheid, wreedheid en geilheid. Soms met mededogen, soms met leedvermaak…
Net zoals bij Cucinema en Opera Buffa nemen we je mee in de wereld van Pentamerone. Neem plaats aan tafel te midden van de acteurs, koks, poppenspelers en muzikanten voor een feestelijk menu vol sprookjes. Vanaf 12 jaar is iedereen welkom.

 Bezoek www.ccdeadelberg.be

Laika & Theater FroeFroe: Pentamerone
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.