1

Don't Blow It




Don't Blow It

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Stichting Don't Blow It heeft het genoegen om u uit te nodigen voor de ééndaagse Don't Blow It Benefiet Expositie met werken van Majo, een in Frankrijk geboren Nederlandse kunstenaar. Majo, wiens eerste expositie reeds 43 jaar geleden in Frankrijk plaatsvond, geniet grote bekendheid in binnen- en buitenland. Zijn kunst heeft zich in de loop der jaren over vele landen verspreid. Sinds de negentiger jaren vervaardigt Majo zijn kunst in een door hemzelf ontwikkelde stijl: Het Majisme.

Majo, waarvan nog maar zelden werken op openbare exposities in Nederland te zien zijn, heeft enkele van zijn doeken aan Stichting Don't Blow It beschikbaar gesteld. Als bedenker van het Don't Blow It concept, stelt hij de stichting in staat om haar projecten vorm te geven en uiteindelijk te realiseren. De stichting streeft naar een wereld zonder armoede, oorlog, vervuiling, haat en onnodige ziektes.

Door het organiseren van Awareness Events, door kleine projecten zoals het initiëren van lokale inzamelingsacties en door grote projecten zoals het realiseren van Don't Blow It Ecovillages, zal Don't Blow It, als symbool dat door iedereen begrepen wordt, steeds meer mensen bereiken. Zo vindt er op 3, 4 en 5 juni aanstaande een Cultural Awareness Event plaats, waaraan vele tientallen artiesten zullen deelnemen. Meer informatie over dit festival vindt u op de website van de stichting.

Na de expositie is er 's avonds een Benefiet Partyavond, waarbij men tot in de late uurtjes kan genieten van optredens van onder meer Brian S (NL), Simon Titus (UK), Lady Ace (NL), Ray Garnier (BE) en Max E Groove (UK). Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar.

Betreffende de expositie stellen wij een bevestiging van uw komst met het aantal personen zeer op prijs. Samen met Majo ziet het Don't Blow It Team ernaar uit u te mogen verwelkomen.

 Bezoek dontblowit.eu

Don't Blow It
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.