1

Dé 4x4 vakantiebeurs


-advertentiepositie-



Dé 4x4 vakantiebeurs

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op deze dag kunnen alle liefhebbers die een 4WD auto (willen) bezitten, die 4x4 als hobby hebben, die op avontuurlijke vakantie (willen) gaan, die van outdoor houden of die graag offroad rijden, kunnen hun hart ophalen aan al het 4x4 en vakantie gerelateerde aanbod! Kortom, het gebeurt op Dé 4x4 Vakantiebeurs!

In 2017 weer pure gezelligheid met:
- alles op het gebied van 4x4 equipment, reizen en vakantie;
- er kan offroad gereden worden op het compleet vernieuwde offroad terrein van Experience Island (uitsluitend mét een Land Rover);
- net zoals vorig jaar zal de ‘Activity Arena’ op het strand worden opgesteld waarin demonstaties en shows centraal staan;
- dit jaar een nog grotere en betere RC Competitie (radiografische 4x4 auto’s!);
- en natuurlijk weer een flink aantal activiteiten voor jong en oud zoals een tokkelbaan, hovercrafts en meerijden met de Land Rovers van Camel Events.

Naast de gebruikelijke media zoals het LRCH- en het 4WD Magazine, zullen we ook weer social media als Facebook en Twitter gaan inzetten om de Land Rover- en 4x4 liefhebbers te bereiken. We willen jullie vragen/uitnodigen om dit fantastische evenement ook te delen op jullie eigen website.

 Bezoek www.facebook.com

Dé 4x4 vakantiebeurs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.