1

Likkebaarden langs de Linie




Likkebaarden langs de Linie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Likkebaarden langs de Linie op het GeoFort en Fort Vuren op 16 april (1e Paasdag) Beleef een volledig verzorgde culturele en culinaire reis langs de mooiste forten van de Hollandse Waterlinie. Laat je zintuigen prikkelen tijdens deze bijzondere beleving. Proef de Hollandse Waterlinie met op elke locatie een ander gerecht.

Programma
Om 17.30 uur wordt je verwacht met een welkomstdrankje bij het Geofort in Herwijnen, waar je je auto kunt parkeren. Daar kan je gratis de interactieve GeoExperience meemaken. Heb je een museumjaarkaart, neem deze dan mee. In de GeoExperience maak je met diverse activiteiten kennis op het gebied van cartografie en navigatie. Bij mooi weer wordt het voorgerecht buiten genuttigd, bij slecht weer binnen. Na het tussengerecht stappen alle gasten op de bus richting het bijzondere fort Vuren. Hier wordt het hoofdgerecht en dessert geserveerd. Lokaal talent verzorgt optredens gedurende de avond. Rond 22.30 uur eindigt deze culinaire en culturele route.

Het GeoFort en fort Vuren zijn deze avond exclusief beschikbaar voor de gasten van Likkebaarden langs de Linie. Al likkebaardend genieten van lekkere streekgerechten, verrassende acts en de prachtige forten van de Hollandse Waterlinie. Geniet van een heerlijk viergangenmenu met streekgerechten. Inclusief vier drankjes voor 59,50. De kaartverkoop start op 16 maart via www.theateraandeslinger.nl.

 Bezoek www.theateraandeslinger.nl

Likkebaarden langs de Linie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.