1

Wandelen met de hond aan de lijn is leuk!


-advertentiepositie-



Wandelen met de hond aan de lijn is leuk!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wandelen met de hond aan de lijn is leuk!

zaterdag 25 mrt 2017 - 10:00 uur

Wandel jij graag met je hond door de natuur? En wil jij van deze wandeling een ware beleving maken, voor jou én je hond? Meld je dan snel aan voor de workshop ‘Wandelen met de hond aan de lijn is leuk’

Ontdek tijdens deze wandeling hoe leuk het kan zijn met de hond aan de lijn! Onder begeleiding van hondengedragsbegeleider Dewi zet je de snuffelkunsten van je hond actief en op speelse wijze in.

Je krijgt inzicht in het gedrag van je hond, leert meer over de natuur en je ontdekt waarom aanlijnen zo belangrijk is in de natuur. Deze workshop biedt een unieke combinatie, waarbij je de band met je hond versterkt. Dus geef je snel op voor deze bijzondere ervaring!

Samenwerking

Natuurmonumenten en Dewi, hondengedragsbegeleider van Hond van Pavlov, zijn een unieke samenwerking aangegaan. Als ambassadeur steunt zij Natuurmonumenten in haar standpunt dat baas én hond van harte welkom zijn in de natuur zolang de hond is aangelijnd.

Met deze workshop activeren en stimuleren we hondenbezitters om op de mooiste plekjes van de natuur samen met je hond iets geweldigs te beleven.

Tips van de boswachter

- Trek stevige wandelschoenen aan
- Draag kleding die passen bij het weer
- Controleer jezelf achteraf altijd op teken

Aanmelden

Aanmelden kan door het versturen van een email aan dewivandenbossche [at] icloud [dot] com

Leden van Natuurmonumenten betalen €40,-.  Niet-leden betalen € 55 euro.  Na afloop is er voor iedere deelnemende combinatie een certificaat van deelname en goodiebag voor baas én hond.

Oisterwijkse Bossen en Vennen

Oisterwijkse Bossen en Vennen, Parkeerplaats Heisteeg/Bosweg

Bosweg 160B
5062SH  Oisterwijk

Prijzen

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl