Workshop Vacht vilten


-advertentiepositie-



Workshop Vacht vilten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Workshop Vacht vilten

zaterdag 17 jun 2017 - 10:00 uur

Vachtvilten

Wil je ook zo’n prachtig design kleed voor je open haard of in je (tuin) stoel? Kom dan een dagje vacht vilten. In slechts 1 dag leer je de basistechniek van het oeroude ambacht. Je werkt in een klein groepje zodat er volop aandacht is voor de individuele werkstukken. Bij het vachtvilten ga je de vers geschoren schapenvacht niet eerst kammen en kaarden om dan te vilten, maar ga je direct de scheerzijde vervilten met een wollen 'topping'.  Zo blijven de lokken en krullen intact.

Resultaat

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een prachtig handgemaakt  kleed dat je kunt gebruiken als vloer- of wandkleed en dat prachtig staat in een landelijk of juist industrieel interieur. Omdat de onderkant ook van wol is, is het een behaaglijk kleed voor op de bank of tuinstoel. Je kunt er heerlijk op of onder liggen. Ga naar de agenda en of meld je direct aan!

Arrangement

Annemieke van den Berg van Saparoea van 'Mooi Miek' begeleidt de workshop. De dag is compleet verzorgd met koffie/thee met iets lekkers en een heerlijke lunch van horeca De Onlanderij. 

De Onlanden

De Onlanden, De Onlanderij

Madijk 1
9766 TZ  Eelderwolde

Prijzen

Lid €90,00Niet lid €105,00Nog 10 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Workshop Vacht vilten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.