1

Fries cabaret; Noordenbos en Ko




Fries cabaret; Noordenbos en Ko

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Cabaretgroep Noordenbos en Ko is een groep enthousiaste zangers/acteurs die alles zelf doen, stukjes schrijven, muziek componeren, kostuums en decor ontwerpen en maken. In hun nieuwe programma staat het onderwerp ‘Ferbining’ (verbinding) centraal.

‘Ferbining’ is er op allerlei manieren: bruggen verbinden oevers, vervoermiddelen verbinden ons met plaatsen, liefde, muziek, taal, kunst en sport verbinden mensen en vergeet de digitale verbinding niet. Al deze onderwerpen komen op lichtvoetige wijze aan de orde. Met hun verbindende liedjes en sketches staat cabaret van Noordenbos en Ko garant voor een gezellige avond, waar je met een brede glimlach van huiswaarts keert.

De voorstelling is in het gebouw van de Noorderlichtgemeente, Bergweg 92A in Zeist. De deuren zijn open vanaf 19.30 open, aanvang voorstelling 20.00 uur. De toegang is € 12,50.

Deze avond wordt georganiseerd door de Friese verenigingen van Zeist en Utrecht. Beide verenigingen hebben zo'n 100 leden en hebben als doel de Friese taal en cultuur uit te dragen en mensen met een interesse hiervoor een gezellige avond te bieden. Deze avonden worden gevuld met toneel en voordrachten in het Fries en worden op diverse locaties gehouden. Meer informatie over de krites (=Friese verenigingen) en hun evenementenagenda's kunt u vinden op de Friestalige website www.fryskbutenfryslan.frl .

 Bezoek www.fryskbutenfryslan.frl

Fries cabaret; Noordenbos en Ko
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.