1

Walking dinner Verwolde




Walking dinner Verwolde

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Culinair evenement op zaterdag 1 juli

Uniek zomeravond diner op verschillende locaties van Landgoed Verwolde en Huis Verwolde. 

De gasten die hebben gereserveerd (max. 50) worden door de familie De Meijer ontvangen met een aperitief op de Pachtersboerderij De Meijer. Na het voorgerecht wandelt het gezelschap naar de moesgaard van Julie van der Borch waar het hoofdgerecht wordt geserveerd. Het dessert wordt gebruikt in de Theeschenkerij van Huis Verwolde met royaal terras aan de vijver.

Proef de smaak van Laren

Gasten genieten van diverse bereidingen van het bijzonder smakelijke en exclusieve Wagyu-rundvlees gecombineerd met andere streekproducten uit Laren e.o. Vroeger was het kostbare vlees van de Wagyu (Japanse koe) uitsluitend bestemd voor de keizerlijke familie van Japan. Maar het Japanse runderras is nu ook heel dichtbij te bewonderen bij Wagyu Verwolde van de familie Oudenampsen.

Het menu is samengesteld door Joke Schut (Moesgaard Landgoed Verwolde) en Hans Drijsen (heerlijkverzorgdeten.nl) met medewerking van: Wagyu Verwolde,  Wijngoed Gelders Laren, Wereldbakker Wijnand, Woestenenk Aardappelen, Braakhekke Mosterd en Dieks IJssalon. Stuk voor stuk leveranciers van lokale kwaliteitsproducten.

Kortom: Een avond volop genieten van al het moois dat Laren te bieden heeft.
Wat lekker is hoeft niet van ver te komen!

Aanvang: 17.30 uur

Deelname: € 49,50 p.p. incl. welkomstdrankje en koffie/thee ter afsluiting (betaling vooraf). Overige drankjes dienen op de avond contant te worden voldaan (geen pin aanwezig).

Adres: Landgoed en Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

Reserveren: info@wagyuverwolde.nl
Maximaal 50 deelnemers. Reserveren is noodzakelijk en gaat op volgorde van binnenkomst.

Informatie :  Facebook: Walking Dinner Verwolde  tel. 0573-402400 

 Bezoek www.glk.nl

Walking dinner Verwolde
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.