Avondwandeling Lichtjestocht


-advertentiepositie-



Avondwandeling Lichtjestocht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Avondwandeling Lichtjestocht

vrijdag 21 apr 2017 - 20:15 uur

Stap in de wereld van het Donker

Bij uitzondering bieden we iedereen in het kader van de Wandelweek Valkenswaard de gelegenheid om de natuur in het donker te ontdekken. De gidsen van Natuurmonumenten en het IVN Valkenswaard kennen de geheimen van nacht in het Dommeldal als geen ander. Zij zullen dit op enkele controleposten langs de route duidelijk maken. Het wordt geen griezeltocht maar een sfeervolle, verrassende kennismaking met de wereld van de duisternis. Je probeert je zintuigen in de wereld van het donker uit:  Horen we de uil?  Spotten we een ree of een vleermuis? Is het donker akelig, spannend of mystiek?  Tijdens de wandeling langs sfeervolle lichtpunten krijg je een antwoord op deze vragen. 

De wandeling van ongeveer 5 kilometer wordt onderweg aangeduid met creatieve, sprookjesachtige lichtwijzers die door scholieren van Scholengemeenschap Were Di en Basisschool 't Smelleken zijn gemaakt! Zie je daar coconnen of lichtvliegjes op het verlichte pad? Laat je verrassen!

Meld je vooraf aan!

Vooraf aanmelding en betaling via deze site is verplicht voor deelname. De activiteit is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf  6 jaar. Helaas is de activiteit niet geschikt voor deelnemers in een rolstoel of buggy.

Om de drukte een beetje te spreiden, vertrekt iedereen in startblokken met een kwartier tussenruimte. Deze beschrijving geldt voor één van de beschikbare starttijden tussen 20.00u en 21.15u. Is de editie met deze vertrektijd al volgeboekt? Kijk dan in de activiteitenkalender naar de andere mogelijkheden. Meld je snel aan, want VOL=VOL.

Aankomst en vertrek

De startplaats voor de wandeling is Herenboerderij "De Bunker", Nieuwe Waalreseweg 189, 5552 EJ Valkenswaard. Dit is ook de eindlocatie van de activiteit. Na terugkomst van de wandeling kunt je hier nog terecht voor een gezellig hapje en drankje op het buitenterrein.

Kom je met de auto? Parkeert u dan svp je auto gratis op de parkeerplaats van Tuincentrum Coppelmans, Nieuwe Waalreseweg 199, 5552 EJ Valkenswaard. Dit ligt op ongeveer 300 meter van de Herenboerderij "De Bunker" Verkeersregelaars wijzen je de weg.

Klik hier voor de andere wandelactiviteiten van de Wandelweek Valkenswaard.

Dommeldal

Dommeldal, Parkeerplaats Coppelmans

Nieuwe Waalreseweg 199
5552 EJ  Valkenswaard

Prijzen

Lid €5,00Niet lid €5,00Kind t/m 12 lid €0,00Kind t/m 12 niet lid €0,00Kind van OERRR €0,00Volgeboekt

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl