Beleef een weekend vol magie


-advertentiepositie-



Beleef een weekend vol magie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 8 t/m 10 september 2017 organiseert Magical Triangle een compleet Magisch weekend “The Spirit Awakens”. Geïnspireerd door de vele films over tovenaars en toverscholen, is er veel vraag naar de mogelijkheid het zelf te kunnen beleven. En dat kan nu, want magie is ook mogelijk zonder het mannetje met het ronde brilletje!

Onder begeleiding van professionele theatermakers met een gedegen spirituele achtergrond als basis, waan je jezelf in de wereld van een echte tovenaarsleerlingen en beleef je de spanning van de Magie!

Je zult gezamenlijk vertrekken vanuit Utrecht met “The Paradox Express” naar een geheime locatie, ergens in Noord-Holland. Overnachten gebeurt op een prachtig landgoed waar je al meteen in de sfeer komt. Tijdens dit weekend word je meegenomen in het avontuur met toverachtige lessen, roleplay en magische momenten.

“De Magie kan je overal ruiken, voelen en proeven.” verteld Prof. Hector Pecus één van de docenten. Denk hierbij aan lessen over schrijven met een ganzenveer en inkt, toverdranken, mythologische wezens en waarzeggerij. “We nemen de leerlingen mee op avontuur over de oceanen van hun eigen fantasie” verteld Benfolo Evil, zelf ook een gepassioneerd docent.

Het aantal plaatsen voor deelnemers is beperkt! Voel je een echte Wizard of Witch door je nu aan te melden via: www.MagicalTriangle.com en beleef samen de Magie!
Kijk ook eens op onze facebookpagina: www.facebook.com/magicaltriangle

 Bezoek www.magicaltriangle.com

Beleef een weekend vol magie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.