1

Mooi Wark & Friends Jubileumtour




Mooi Wark & Friends Jubileumtour

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Deze Drentse band hoeven we eigenlijk niet meer voor te stellen. Op dit moment absoluut de populairste boerenrockband. De band die Rock & Roll heeft uitgevonden. Ondanks dat ze inmiddels geen regionaal bandje meer zijn maar zo’n 100 keer per jaar optreden door het hele land wilden ze in het kader van hun 25-jarig jubileum koste wat kost starten in de hoofdstad van Drenthe. Wij zijn trots dat ze voor onze locatie hebben gekozen. En ze nemen een paar vrienden van de band mee!

Frans Bauer
Frans loopt als een rode draad door de carrière van Mooi Wark, zo zaten ze samen in 2012 in het TROS programma Studio 9 waar ze samen een single opnamen. Zie: https://www.npo.nl/studio-9/29-02-2012/TROS_1305450 en in 2013 was Mooi Wark slachtoffer in het programma Bananasplit van Frans Bauer. Frans mag dus niet ontbreken op deze bijzondere avond. De eerste van een reeks optredens in het kader van 25 jaar Mooi Wark! Met recht een vriend van de band!

De Wethouders
Vier jonge enthousiaste muzikanten die rock ’n roll brengen zoals het gebracht hoort te worden, dus met veel lol en gein! Al diverse keren samen met Mooi Wark op het podium gestaan en ook zij mogen Mooi Wark tot hun vriendenkring rekenen.

DJ Danny Blom
Op zeer jonge leeftijd had Danny al zijn eigen radio programma op de streekradio. Tegenwoordig is Danny te horen op Simone FM en draait hij menig kroeg, zaal of feesttent plat. Als hij draait komt alles voorbij! Van House tot Straus, zolang het maar feest is!

 Bezoek www.debontewever.nl

Mooi Wark & Friends Jubileumtour
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.