Bier & Whisky Festival Assen


-advertentiepositie-



Bier & Whisky Festival Assen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het eerste Bier en Whisky Festival van Noord-Nederland vindt dan plaats en wel in Assen, in De Bonte Wever. Natuurlijk kennen we in het Noorden bierfestivals en ook whiskyproeverijen. Een combinatie van die twee, aangevuld met onder andere live muziek is uniek. In Scandinavië al een bewezen concept, maar volgend jaar dus ook in Assen!

Gestreefd wordt naar een kwalitatief hoogstaand festival met een gevoel van saamhorigheid onder de fijnproevers en liefhebbers van bieren en whisky’s. Dit festival past helemaal in het beeld dat De Bonte Wever voor ogen heeft met de toekomst en past binnen het streven om meerdere festivals per jaar te organiseren.

De opkomst van de speciaal-bieren en de vele bijzondere whisky’s biedt daarnaast kansen voor nieuwe concepten. Vanuit dat oogpunt was het idee tot een nieuw, uniek festival dan ook snel geboren. Tijdens het Bier en Whisky Festival wordt een keur aan speciaal-bieren gepresenteerd, maar ook bijzondere soorten whisky’s, van de bekendere labels tot aan de echte specials. Mooie producten, live muziek, een ongekende sfeer, overheerlijke food en vooral veel beleving zullen de ingrediënten zijn van dit nieuwe festival.

 Bezoek www.debontewever.nl

Bier & Whisky Festival Assen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.