Boerelanddag Meerveld 2017


-advertentiepositie-



Boerelanddag Meerveld 2017

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Boerenlanddag Meerveld

Een dag terug in de tijd met demonstraties over het boeren landleven van vroeger, een Boerenmarkt met een divers aanbod aan kramen, verschillende kinderactiviteiten en heerlijk eten en drinken. Dat is wat je kunt verwachten van de Boerenlanddag Meerveld 2017!

Diverse activiteiten voor jong en oud

Op de Boerenlanddag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. Zo zijn er een tal van demonstraties als; maaien, dorsen en oogsten, maar ook woodcarving en darten. Ook is er de mogelijkheid een rondrit te maken over het land op de oldtimer. De boerenmarkt zal dit jaar uit maar liefst 55 verschillende kramen bestaan, die allerlei originele producten verkopen. Denk aan Nostalgische, brocante of handgemaakte artikelen. Daarnaast zal 1 van de grootste veekeuringen van de Veluwe plaatsvinden tijdens de Boerenlanddag Meerveld. Verschillende kalfjes, koeien en stieren zullen tijdens deze keuring strijden om de beker.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen zich namelijk laten schminken of zich vermaken op het springkussen. Houden ze van dieren? Dan kunnen ze genieten in onze kinderboerderij! Liefhebbers kunnen genieten van een divers aanbod aan eten en drinken. Met heerlijke verse pannenkoeken gemaakt met het meel van de Molen in Garderen, zelfgemaakte boerenfriet of heerlijke, zoete stroopwafels is er voor ieder wat wils.

Feestavond
De Boerenlanddag sluit af met een Hollandse feestavond bij de locatie van de Boerelanddag Meerveld, Herberg 't Vossegat. Met live muziek en een mooie locatie beloofd het een gezellige avond te worden. Om 17:00 zullen verschillende activiteiten ten einde lopen. Vanaf dan zal de muziek startten bij de Herberg. Gezellig nagenieten van een leuke dag onder het genot van goede muziek en een drankje. Voor alle leeftijden toegankelijk!

Voor meer informatie, het laatste nieuws en de leukste acties kunt u terecht op onze Facebookpagina: Boerenlanddag Meerveld.
De entree is GRATIS voor alle leeftijden. De Boerenlanddag zal starten om 10:00 en eindigen om 23:00.

 Bezoek www.facebook.com

Boerelanddag Meerveld 2017
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.