1

Love Revolution Tour part 2


-advertentiepositie-



Love Revolution Tour part 2

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Love Revolution Tour van Hanne de Vries krijgt een vervolg! Hanne, bekend van onder andere Opwekking, de Betteld of natuurlijk de EO-Jongerendag, rondde onlangs zijn eerste tour erg succesvol af: het waren prachtige avonden met goede opkomst.

Hanne: “Ik ben heel blij en dankbaar dat mijn eerste tour zo succesvol is verlopen. Daarom hebben we besloten om ‘m in het voorjaar van 2017 een vervolg te geven! Ik heb daar superveel zin in! Zin om jullie te ontmoeten, zin om met jullie God te aanbidden en zin om enorm geïnspireerd te worden rondom het thema van deze tour: LOVE REVOLUTION.”
“Hopelijk komen we deze tour ook ergens bij jou in de buurt langs! Kom met je jeugdgroep, muziekteam, kring, klasgenoten, met je kleine broertje of dat leuke buurmeisje, organiseer een Betteld-reünie of sleep je Opwekking-vriendengroep mee, dan gaan we er met elkaar een supertoffe, inspirerende avond van maken!”

“In een wereld waar veel eenzaamheid is, waar zoveel ouders scheiden, waar tieners geen uitweg meer zien, waar veel jongeren bang zijn, voor hun pesters, voor terroristen, voor het leven, in díe wereld is het tijd voor kinderen van God, voor de mensen die de liefde van Jezus hebben leren kennen, om in actie te komen. We zijn, zoals in Jesaja 61 omschreven staat, geroepen om hoop te brengen, om mensen die helemaal vast zitten vrij te maken, om hen die treuren te troosten en om het genadejaar van de Heer uit te roepen, over onze vrienden, familie, klasgenoten en collega’s.”

“Tijdens onze tour willen we samen met jullie ontdekken hoe we deze boodschap van Jezus handen en voeten kunnen geven. Dat doen we tijdens een te gekke avond, uiteraard vol met nummers van mijn nieuwe cd, maar ook met andere bekende aanbiddingsliederen. En er staan een aantal verrassingen op het programma waar ik nog niet zoveel over kan zeggen, maar die je ongetwijfeld nog lang bij zullen blijven. Want dat is ons doel: dat jullie na die avond terug naar huis rijden, terug naar jullie huizen, scholen, kerken en werkplekken en helemaal klaar zijn om de wereld mooier te maken, om een love revolution te ontketenen zoals Jezus ons leerde.”
“Het wordt absoluut een unieke avond zoals je nog nooit hebt meegemaakt, ik weet het zeker! Zijn jullie er klaar voor??”

Dus: ben je klaar voor een te gekke avond vol muziek, inspiratie, feest en diepgang, koop dan snel je tickets!
Voor meer info & tickets:
www.events4christ.nl

 Bezoek www.events4christ.nl

Love Revolution Tour part 2
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.