Unieke tentoonstelling van vleesetende planten in


-advertentiepositie-



Unieke tentoonstelling van vleesetende planten in

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Unieke tentoonstelling van vleesetende planten in Dierenpark De Oliemeulen

Van 22 april t/m 28 mei 2017 staat Dierenpark De Oliemeulen in het teken van vleesetende planten. Leden van de Facebookpagina ‘Vleesetende planten’ stellen in deze periode een deel van hun privé collectie levende planten, kennis en beeldmateriaal beschikbaar voor deze unieke tentoonstelling.
Wie kent ze niet, die grappige vleesetende plantjes in de tuincentra? Er bestaan ontzettend veel unieke en bijzondere exemplaren. De tentoonstelling start op vrijdag 22 april en is ook in de maand mei nog te zien. In het weekend van 5 t/m 7 mei zal de collectie worden uitgebreid en zullen tevens lezingen en voederdemonstraties worden verzorgd door leden van de Facebookpagina ‘Vleesetende planten’. Zij tonen u unieke planten uit hun privé collectie en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en adviezen te geven over de verzorging en het kweken van deze planten. Tevens een kans voor zowel de beginner als de gevorderde liefhebber om in dit weekeind mede hobbyisten te ontmoeten.

Naast deze unieke tentoonstelling is er uiteraard nog veel meer te zien in De Oliemeulen. Zo vindt u hier een uitgebreide collectie reptielen en kunt u de demonstratie met de slang en de spin bijwonen, waarbij u na afloop ook een slang om de nek en een spin op de hand kunt nemen. Naast de reptielen zijn er buiten onder andere nog diverse apensoorten, stokstaartjes, servals, roofvogels en nog veel meer bijzondere dieren te bewonderen. In het weekeind en tijdens de meivakantie wordt er tweemaal per dag een roofvogelshow gegeven en er is ook gelegenheid voor een hapje en een drankje op het gezellige overdekte terras.

Wilde u altijd al meer over vleesetende planten te weten komen, of lukt het u maar niet om ze in leven te houden? Breng dan tussen 22 april en 28 mei 2017, met het hoogtepunt van 5 t/m 7 mei, zeker een bezoek aan het vreemdste dierenpark van Nederland! Er zullen tevens planten beschikbaar zijn voor de verkoop.

Het dierenpark is ook tijdens de meivakantie elke dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur en bevindt zich aan de Reitse Hoevenstraat nr. 30 in Tilburg. Voor meer informatie en tarieven surft u naar www.oliemeulen.nl, of bel 013-463002.

 Bezoek www.oliemeulen.nl

Unieke tentoonstelling van vleesetende planten in
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.