Buurtsafari de Nude


-advertentiepositie-



Buurtsafari de Nude

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Buurtsafari is speciaal geschreven voor bewoners van de wijk Nude. Het is een theatertocht waarin je langs bijzondere plekken in de wijk wandelt. De safari is voor iedereen toegankelijk.

Blokken flats, rolschaatsen op de galerijen, gezellige binnentuinen en desolate garagebox blokken. Tussen oude industrie, hoogspanningsmasten en weilanden met knotwilgen, ligt een wijk met toekomst. Een wijk met een blik op de hele wereld.

In een theatertocht van een uur laten Wageningse kunstenaars hun verbeelding los op de geschiedenis van de wijk die vroeger een moeras rond het watertje de “Nood” (Noode, Nude) was, ze zingen over verre landen en laten je met andere ogen naar je eigen wijk kijken. Terwijl je rondloopt door de wijk, ontdek je de geschiedenis, de mensen, verborgen plekjes en een bijzondere kijk op gewone straten.

Kom jij ook? Het is voor alle leeftijden, alle talen.

De buurtsafari begint om 15:00 uur en om 20:00 uur bij een tent op het grasveld “de Kortestraat”, in de buurt van OBS de Wereld. Kaartjes kosten 2 euro inclusief een hapje en drankje achteraf. gezinskaart: 4 euro

 Bezoek www.opbuurtsafari.nl

Buurtsafari de Nude
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.