1

Petit France Fair




Petit France Fair

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 27 mei 2017 komt een brocante fair midden in de Krimpenerwaard. In het pittoreske dorpje Berkenwoude, met alleen maar brocante en antiek en landelijk accessoires. Een fair met een royale aantal aan standhouders die Frans, Belgisch en uiteraard Nederlands brocante en antiek verkopen. Ze staan bij hun mooiste stands, die tegenwoordig echt op de mooiste etalages en op kleine winkeltjes gaan lijken.
Het Dorpshuisje staat veel op brocante fairs, door het hele land, maar het is bijna nooit echt een thuis wedstrijd, dus nu komt er een fair met ongeveer 35 brocanteurs uit het hele land naar de Krimpenerwaard. Hoe leuk kan dit zijn. Je kunt struinen tussen de mooiste brocante van shabby naar romantisch en van vintage naar stoer brocante met verschillende pleintjes, Stoere pleintje, Franse Pleintjes en een Brocante Pleintje
Aan de inwendige mens wordt ook gedacht, er is een gezellig terras waar je iets kan drinken en waar je er belegde broodjes en heerlijke soep kan nuttigen. Allemaal uit de keuken van het Cultureel Centrum de Zwaan, waar de fair gehouden wordt. De kinderen worden uiteraard niet vergeten, Zij kunnen een leuke activiteit doen in de kinderhoek.

De fair Is bevestigd in de Dorpstraat/Kerkweg

Entree is gratis
Parkeren 1 euro
De auto kan worden geparkeerd tegenover O.B.S. De Polsstok, Bernhardstraat 33
Berkenwoude

 Bezoek www.facebook.com

Petit France Fair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.