1

Opening Speelnatuur van OERRR!!




Opening Speelnatuur van OERRR!!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Opening Speelnatuur van OERRR!!

zondag 09 apr 2017 - 10:45 uur

In het bos achter het Bezoekerscentrum in Oisterwijk wordt de Speelnatuur van OERRR geopend. Deze speelnatuur is voor alle kinderen toegankelijk. Een plek om heerlijk samen te spelen. Je loopt of rijdt er met je rolstoel via een spannend bospad naartoe en komt langs plekken waar je hutten bouwt, over boomstammen klautert en met water kan spelen. Kom je ook?

Iedereen is welkom en je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Feestelijke opening

Op zondag 9 april is de feestelijke opening van de toegankelijke Speelnatuur bij Bezoekerscentrum Oisterwijk. Iedereen is van harte welkom vanaf 10.45 uur op de bosweide voor de ingang van het Bezoekerscentrum. Lisa Wade, ambassadeur van OERRR en bekend van het Klokhuis, zal de Speelnatuur openen. Daarna kunnen alle kinderen de Speelnatuur zelf gaan ontdekken.

Spelenderwijs de natuur ontdekken

In de Speelnatuur van OERRR kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de natuur. Geen strakke speeltoestellen, maar een plek in het bos waar kinderen kunnen uitwaaien, ontdekken en hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen er hutten bouwen, ravotten en er is een waterloop waar kinderen water in kunnen pompen en spelen met zand en modder. Natuurmonumenten wil álle kinderen hiermee de ruimte geven om zelf spelenderwijs de natuur te ontdekken en creativiteit te ontwikkelen.

 

Oisterwijkse Bossen en Vennen

Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen

Van Tienhovenlaan 4
5062 SK  Oisterwijk

Prijzen

Kind van OERRR €0,00Kind t/m 12 lid €0,00Kind t/m 12 niet lid €0,00

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Opening Speelnatuur van OERRR!!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.