Ultimate Ski & Wake 2017 Brielle 13 Mei


-advertentiepositie-



Ultimate Ski & Wake 2017 Brielle 13 Mei

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ultimate Ski & Wake 2017 Brielle Het watersport evenement voor de echte watersport liefhebber. 13 Mei 2017
Wat gaat er allemaal gebeuren.
Op het terrein bij Paviljoen Breezze zullen diverse grote watersport bedrijven hun stands opzetten. Onder de deelnemers zit bijvoorbeeld de importeur van Nautique boten Nederland G-Man Watersport. In samenwerking met Nautique Engeland en Glidesoul gaan zij elk uur een spetterende wakesurf demonstraties geven met echte topatleten achter een hele dikke Nautique G-23. Ook andere modellen van de Nautique range zullen aanwezig zijn.
Ook voor waterskiën en wakeboarden gaat Nautique tot het uiterste alleen de beste atleten die er te vinden zijn gaan een spetterende demonstratie geven achter hun boten.
Malibu Nederland komt met de nieuwste Response TXI 2017. Dit model is werkelijk geheel nieuw in de markt gezet voor 2017 en te bezichtigen op Ultimate Ski & Wake en ook hier geldt deze gaan ook spetterende demonstraties geven met natuurlijk echte top atleten.
Tige Boten Nederland ( Rubo Watersport) zal van de partij zijn met een waanzinnig mooie RZX en diverse R series, ook deze boten zullen de mooiste demonstraties gaan geven en ook hier geldt alleen echte top atleten mogen achter deze boten wakeboarden, wakesurfen voor de demonstraties.
Jetboats.eu zijn ook van de partij met een echte jet aangedreven Family boot de Yamaha AR240HO. De ideale boot voor een mooi rondje over de Nederlandse wateren met het hele gezin, De importeur zal laten zien dat je achter deze boten ook heerlijk kunt waterskien en wakeboarden en ze zijn uitermate geschikt voor het trekken van een funtube.
Ook is er de mogelijkheid voor de gewone recreatieve watersporter om eens achter een echte wakeboard boot te wakeboarden. Een wakeboard run kost €15 en er is keuze uit diverse boten van de importeurs.(speciale area waar de deelnemers mogen hard varen met klanten) Kies zelf je favoriete boot!!!!
Het gehele water voor het evenementen terrein is alleen beschikbaar voor de deelnemers, het overige vaarverkeer mag deze dag niet harder als 6km/u varen, in het demonstratie gebied.
Voor waterskiërs zal er heel veel te beleven zijn, de beste waterski boten en de beste atleten gaan voor een mooie spray van water zorgen op het Brielse Meer. Trick ski, Slalom, Waterski chair. Alles is te zien
Het Nederlandse waterski en wakeboard team zal ook diverse demonstraties geven. De NWWB onder leiding van de Bondscoaches van het waterski en wakeboard team Nederland gaan hier invulling aangeven.
Op de kant zul je diverse informatie en verkoop stands vinden waar je de nieuwste spullen op waterski, wakeboard en wakesurf gebied kan kopen. Xtreme Waterfun is 1 van de partijen die de verkoop voor de top merken zal doen.
Jetpilot Nederland de zwemvesten en wetsuits van dit waanzinnige merk zullen allemaal in de rekken hangen en de importeur van dit merk zal aanwezig zijn om jouw te vertellen waarom dit merk het beste bij jouw past.
Liquid Force Nederland zal een test dag organiseren, dit betekend dat jij je favoriete board kunt testen en eventueel daarna bij een erkende shop kan kopen. Kabel en boot boards zullen er zijn..
Locale bedrijven zoals Speedboatcenter Voorne Putten zal ook aanwezig zijn en een passende invulling geven en laten zien dat je voor onderhoud aan je boot bij dit watersport bedrijf aan het juiste adres bent.
PEGA Boottrailers is aanwezig met de mooiste en nieuwste trailers dus ben jij op zoek naar een nieuwe trailer en wil jij alles weten en zien hoe je een trailer met boot te water laat!!! Ze gaan trailerdemo's geven.
BLS Outdoor zal een stand hebben met diverse watersport producten, waanzinnige t-shirts, kleding, wetsuits, zonnebrillen, en nog veel meer producten van bekende merken.
Paviljoen Breezze zal de catering verzorgen en het waanzinnige buiten terras zal een ideale plek zijn om even iets te eten en te drinken, ook voor een snelle versnapering staan er diverse eet en drink tentjes.
Kom je met de auto er is voldoende parkeergelegenheid, kom je met de boot let op er geld een beperking voor snelvaart als je geen vergunning voor het Brielse meer.
Schrijf in je agenda 13 mei 2017 Ultimate Ski & Wake 2017 Paviljoen Breezze veckhoese sluisweg 2 3237LW Vierpolders

 Bezoek www.xtremewaterfun.nl

Ultimate Ski & Wake 2017 Brielle 13 Mei
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.