1

Meivakantie: knutsel en versier jouw muziekdoosje




Meivakantie: knutsel en versier jouw muziekdoosje

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Plak, teken, knip, lijm en fantaseer erop los in de meivakantie in Museum Speelklok, want dan krijg je de kans om jouw eigen, unieke muziekdoosje te versieren. Hoe het werkt? In het museum krijg je van ons een klein speelwerkje met daarop een vrolijke melodie. Ook krijg je een bouwpakketje. Knip het bouwpakketje uit en pak het speelwerkje in. Heb je dat gedaan? Dan begint het leukste werk! Versier jouw muziekdoosjes op je eigen manier. Jij bepaalt helemaal zelf hoe het eruit komt te zien!

Praktische informatie
• Extra kosten voor de activiteit: €4,- (inclusief speelwerkje en bouwpakketje)
• Tijd: de hele dag door kunnen de kinderen zelf aan de slag met het maken van hun muziekdoosje
• Periode: 22 april t/m 7 mei
• Adviesleeftijd: 5+

Nog meer activiteiten in de meivakantie
Naast het knutselen en versieren van je eigen muziekdoosje is er in de meivakantie nog veel meer te beleven in Museum Speelklok. Ga mee met de Muzikale Rondleiding die ieder uur wordt gegeven of ontdek zelf meer over de technieken die schuilgaan achter alle instrumenten in de Museum Expeditie. Voor de kinderen is er een speurtocht met Orgelaapje Toon. Aan de hand van de speurtocht componeren, programmeren en spelen ze helemaal zelf zijn lievelingsliedje.

Openingstijden in de meivakantie
Maandag 17 april, 24 april en 1 mei is het museum ook de hele dag open voor publiek. Donderdag 27 april, op Koningsdag, is het museum gesloten.

 Bezoek www.museumspeelklok.nl

Meivakantie: knutsel en versier jouw muziekdoosje
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.