Haydn Jeugd Strijkorkest op De Onlanderij


-advertentiepositie-



Haydn Jeugd Strijkorkest op De Onlanderij

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Haydn Jeugd Strijkorkest op De Onlanderij

zondag 21 mei 2017 - 14:00 uur

 Het Haydn Jeugd Strijkorkest bestaat uit bijzonder getalenteerde jonge strijkers in de leeftijd van 9 t/m 19 jaar. Op 21 mei staan ze in de grote schuur op De Onlanderij en geven ze een bijzonder concert. 

Traditioneel klassiek, barok en hedendaags repertoir

De leden van het orkest zijn afkomstig uit Noord-Nederland. Het orkest repeteert in de stad Groningen. Veel leden zijn eveneens toegelaten tot de Jong Talent Klas van het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Per seizoen worden ongeveer 20 tot 25 concerten gegeven, deels in Nederland en deels in het buitenland. Het orkest maakte eerder meer dan twintig concertreizen naar vrijwel alle landen van Europa, naar de Verenigde Staten van Amerika, Suriname en de Nederlandse Antillen. Het orkest laat de jonge musici kennismaken met alle facetten van het repertoire door naast traditionele klassieke en romantische werken ook barokmuziek, hedendaags repertoire en cross-overs te programmeren.

Avontuurlijk programma

De programma’s van het Haydn Jeugd Strijkorkest zijn altijd avontuurlijk, zowel voor de orkestleden als voor het publiek. In het verleden werd bij het orkest gesoleerd door op dat moment nog onbekende jonge musici zoals de violisten Janine Jansen, Sonja van Beek, Simone Lamsma, Marlene Hemmen en vele anderen. Laat je verrassen op een unieke plek! Van de kaartverkoop gaat € 1,00 per persoon naar Natuurmonumenten. 

 

De Onlanden

De Onlanden, De Onlanderij

Madijk 1
9766 TZ  Eelderwolde

Prijzen

Lid €12,50Niet lid €15,00Kind t/m 12 lid €5,00Kind t/m 12 niet lid €7,50Kind van OERRR €5,00Nog 159 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Haydn Jeugd Strijkorkest op De Onlanderij
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.