Melkhuisje Masters Hilversum


-advertentiepositie-



Melkhuisje Masters Hilversum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

MMH 2017 verbindt het heden met het verleden. Op 18, 19 en 20 mei 2017 zal dit evenement voor het eerst plaatsvinden. Het wordt compact en eigentijds, maar profiteert van de nostalgische gezelligheid, die het tennispark van HLTC ’t Melkhuisje kenmerkt.

Melkhuisje Masters Hilversum wordt een tennisfeestje van 3 dagen, waar het bedrijfsleven en de tennisliefhebbers in een informele en sfeervolle setting kunnen genieten van internationaal toptennis. Robin Haase heeft in een vroegtijdig stadium aangegeven dat hij deelneemt. De beste speler van Nederland juicht het initiatief toe en is ambassadeur van Melkhuisje Masters Hilversum.

Robin en 3 buitenlandse profs spelen in de loop van 3 dagen 1 keer tegen elkaar. Allen bereiden zich voor op het Frans Open in Parijs, de enige grand slam op gravel, dat een week na ons evenement begint. Er worden dagelijks 2 wedstrijden gespeeld, best of 3 met super tiebreak in 3e set.

Tennispark ’t Melkhuisje wordt voor deze gelegenheid in een strak, eigentijds complex omgetoverd in een Franse stijl. Immers het evenement vormt de laatste voorbereiding voor de tennisprofs richting Roland Garros, het tweede Grand Slamtoernooi van het jaar na de door Roger Federer gewonnen Australian Open eerder dit jaar.

De tribunes bieden plaats aan in totaal 1400 toeschouwers. De setting is aanwezig, de organisatie, umpires, lijnrechters, ballenkinderen en spelers staan klaar om er een mooie tennis driedaagse van te maken.

 Bezoek melkhuisjemasters.nl

Melkhuisje Masters Hilversum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.