1

Festival Mundial 2017




Festival Mundial 2017

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tussen het enorme aanbod van festivals die je in de zomer kunt bezoeken is er één die anders is dan de rest: Festival Mundial. Op Festival Mundial ontdek je samen het mooiste van verschillende werelden: de muziek, de kleurrijke culturen, de mensen en het eten. Een creatieve wereld midden in het voormalig industriële hart van de stad. Deze rauwe omgeving wordt omgetoverd tot een zonnige wereld waar je verliefd op wordt.

Op Festival Mundial ontdek je de nieuwe grote talenten.

Naast de muzikale line-up heeft Festival Mundial ook een geweldige culinaire line-up. Bij verschillende foodtrucks en kramen kan je van de allerlekkerste en meest verse gerechten smullen. Voor ieder wat wils om je vingers bij af te likken: Chocolate Chai-cake, of je Spaanse worst lust, vegetarische ballen en heerlijke smoothies en salades. Het festival support duurzaamheid. Dit bijvoorbeeld door een speciaal treinarrangement, afvalvermindering en recycling van materialen.
Op de Urban Farm Area kun je van alles leren over lokaal en/of biologisch eten, recycling en upcycling, bijen & honing en moestuinieren.

Festival Mundial is een intiem en toegankelijk festival met een experimentele programmering.
Wanneer? 24 en 25 juni 2017
Waar? in het industriële hart van de stad, de Spoorzone in Tilburg.

 Bezoek www.festivalmundial.nl

Festival Mundial 2017
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.