1

’t Veluws Zandsculpturenfestijn


-advertentiepositie-



’t Veluws Zandsculpturenfestijn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

't Veluws Zandsculpturenfestijn seizoen 2017, is open vanaf 14 april tot en met 28 oktober. Van maandag tot en met zaterdag. Het thema is 'Erop uit in eigen land'. Wat is er nog leuker dan Nederland in één dag te ontdekken. Al die mooie gebouwen, streken en bekende attracties die Nederland rijk is, worden uitgebeeld in zand. Een beleving voor jong en oud. Het festijn is geopend vanaf 14 april tot en met 28 oktober 2017 (niet op zondag).

In het overdekte deel van het festijn vind je ongeveer 40 sculpturen die een gezelschapsspel uitbeelden. Kleine taferelen die overduidelijk een verhaal vertellen. De uitdagende opdracht: raad welk spel elk zandsculptuur uitbeeldt. Wie ze allemaal goed heeft, maakt kans op leuke prijzen.

Bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn vind je het zelfbedieningsrestaurant de Plattelands Preuverie. Geheel in stijl en omringd door kabouters, geniet je van koffie met gebak, een lunch of een lekkere snack. Een uitgebreid assortiment met diverse dranken, gebak, broodjes, friet en snacks. Naast de Plattelands Preuverie is op het terrein ook Lunchroom De Rozentuin.

 Bezoek zandsculpturen.nl

’t Veluws Zandsculpturenfestijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.