1

Golden Heerink Tour 2018


-advertentiepositie-



Golden Heerink Tour 2018

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zanger Bert Heerink staat behalve om zijn wereldberoemde rockstem ook bekend als de duizendpoot onder de Nederlandse zangers; ex frontman bij de rockband “Vandenberg”, bij Kayak en thans bij Jan Akkermans My Brainbox, maar ook maker van prachtige Nederlandstalige nummers als “Afscheid”, Disney’s “Twee Werelden” en natuurlijk “Juli July”.

Daarnaast was Heerink in zijn 50 jarige carrière menigmaal hoofdrolspeler in musicalproducties (o.a. “Tommy” en “Queen in Concert”) vertolkte hij Pink Floyd nummers met het Noord Nederlands Orkest en maakte een aantal eigen albums waaronder het prachtige Purify en natuurlijk Better Yet.

Op 15 jarige leeftijd begonnen in het Achterhoekse bandje Threshold ( met o.a. Dick en Paul Kemper) en uitgegroeid tot icoon van de Nederlandse popmuziek! Dat is reden voor een feestje en dat doet Bert Heerink op het moment dat hij niet alleen 50 jaar in het vak zit maar óók zijn 65ste levensjaar viert!

Een compleet overzicht van de afgelopen 50 jaar brengen kán alleen maar met een superband als Boulevard waarmee Bert o.a. met de Heeren van Oranje al in de theaters te zien was. Kers op de taart is het gastoptreden van gitaarvirtuoos Jan Akkerman; voorbeeld en vriend van Bert.

 Bezoek www.debontewever.nl

Golden Heerink Tour 2018
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.