1

Hindernisbaan


-advertentiepositie-



Hindernisbaan

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens de meivakantie (22 t/m 30 april) staat het museum in het teken van verbondenheid, kracht en toewijding. Aan de hand van sportieve activiteiten leren de jonge museumbezoekers wat deze drie kernwaarden betekenen voor het Korps Mariniers. Klimmen, opdrukken, speuren en als echte mariniers over een hindernisbaan. Wie durft de uitdaging aan? Ook (o)pa’s en (o)ma’s mogen zich voor deze uitdaging aanmelden.
Op dinsdag 25 en woensdag 26 april zijn de mariniers van de Vloot en Roadshow Koninklijke Marine aanwezig bij het Mariniersmuseum. Samen met de mariniers kunnen de kinderen zich uitleven op de hindernisbaan en leren ze niet alleen hun grenzen verleggen maar ook wat kameraadschap is.
Wie later een baan bij het Korps Mariniers of een ander Defensieonderdeel zou willen gaat even langs bij de dames en heren van Defensie voorlichting. Zij zijn beide dagen aanwezig om te vertellen over hun werk als militair. Zeker interessant voor diegene die dit jaar eindexamen doen en zoeken naar een vervolgopleiding.
Natuurlijk gaat iedereen, die deze dagen, het museum bezoekt naar huis met een goodiebag, vol met leuke aandenken. Let op: Deelname aan de hindernisbaan is gratis, maar alleen op vertoon van een geldig museumentreebewijs.

 Bezoek www.mariniersmuseum.nl

Hindernisbaan
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.