1

Conservatorium talenten 7 mei op Kasteel Aerwinkel




Conservatorium talenten 7 mei op Kasteel Aerwinkel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Muziekliefhebbers die nu al willen genieten van de klassieke talenten met een veelbelovende toekomst, kunnen 7 mei hun hart ophalen op Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Dan treedt daar vanaf 14.00 uur op de fine fleur van de Jong Talentklas Conservatorium Maastricht (JTCM).

Tot deze internationale opleiding, onderdeel van Zuyd Hogeschool, worden alleen uitzonderlijk getalenteerde jonge musici toegelaten. Onder hen zijn regionale, nationale en internationale prijswinnaars van onder andere het Prinses Christina Concours en het Steinway Concours.

De JTCM bestaat uit middelbare scholieren van verschillende nationaliteiten die worden begeleid door Alejandro Serena, Rik Bastiaens en hoofdvakdocenten van het conservatorium. De scholieren krijgen naast hun reguliere onderwijsprogramma muziekonderwijs op maat aan het conservatorium.

Op Kasteel Aerwinkel treden op Pieter-Jan van den Broeck, Ida Divincenzo, Eline Hensel, Cedric Honings, Yingshan Hu en Youp Schynsen.

Kaarten reserveren

Kaarten voor het concert van Jong Talentklas Conservatorium Maastricht 7 mei om 14.00 uur kosten 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Kaartverkoop via www.cultureelaerwinkel.nl en aan de deur.
Reserveren is mogelijk via 06-21-92-47-02 en via reserveren@cultureelaerwinkel.nl. Vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten voor volwassenen en/of jongeren.

Cultureel Aerwinkel

De organiserende Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen.
Alle concerten vinden plaats op Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Meer informatie over de stichting en over het concert van de Jong Talentklas Conservatorium Maastricht is te vinden op www.cultureelaerwinkel.nl.

 Bezoek www.cultureelaerwinkel.nl

Conservatorium talenten 7 mei op Kasteel Aerwinkel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.