Kunstroute 2017 Op de grens van.....


-advertentiepositie-



Kunstroute 2017 Op de grens van.....

» Let op: deze activiteit is voorbij «

KUNSTROUTE op de grens van….Holthees-Smakt

Kunst op de grens van Brabant en Limburg!
In de dorpen Holthees en Smakt vindt dit jaar voor de 8e keer weer de tweejaarlijkse" Kunstroute op de grens van….” plaats. Ruim 40 kunstenaars exposeren van 25 t/m 28 mei (hemelvaartweekend) hun werk op 30 locaties in de twee dorpen. Mooie tuinen en diverse ruimte worden daarvoor ingericht en opengesteld.
De voorgaande edities waren een groot succes.

Vanuit de Mariakapel in Holthees, waar een overzichtstentoonstelling van iedere deelnemende kunstenaar te zien is, en vanuit het Pelgrimshuis in Smakt kunt u een wandel- of fietstocht door Holthees en Smakt maken met op meer dan 30 plekken verrassende mini-exposities van een of meer kunstenaars. Met de routeomschrijving zijn de diverse locaties gemakkelijk te vinden. Deze zijn verkrijgbaar bij de startpunten. Voor een versnapering kunt u terecht op het terras bij de kapel of bij een van de horecagelegenheden die u onderweg zult passeren.

Meer informatie over de kunstroute is te vinden op de website van de Mariakapel Holthees en/of de Facebook pagina Kunstroute Holthees-Smakt.

We nodigen u uit deze dagen een bezoek te brengen aan Holthees en Smakt om kunst, landschappen en tuinen te komen zien en beleven, met “Iemansland" als thema. Het belooft weer een verrassende en inspirerende route te worden.

 Bezoek www.mariakapel.nl

Kunstroute 2017 Op de grens van.....
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.