1

Meivakantie: gluur door de ogen van de jungle




Meivakantie: gluur door de ogen van de jungle

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Stem deze meivakantie jouw kompas af op de geheel overdekte jungletuinen van de Orchideeën Hoeve en beleef een waanzinnig dagje uit vol avontuur! Fladder mee met de tropische vlinders, loer door de ogen van de schildpad, voel je een echte ranger in de waterrijke speeltuin en strijk neer in het gloednieuwe Jungletheater voor de spannende Jungleshow.

Een jungle vol avontuur
Volg de avontuurlijke junglepaden door het tropische park en ontmoet allerlei planten en dieren die jou in de meivakantie een exclusief kijkje bieden in hun leven. Ontdek waarom een klavertje vier helemaal niet gelukkig is, leer de taal van de apen en voel je net als de anthurium een echte superman. Ben jij goed in speuren en klauteren? Ga dan op speurtocht met Berry Banaan of toon je overlevingskunsten in de waterrijke junglespeeltuin.

Nieuw! Jungletheater
Van 22 april tot en met 7 mei zal ontdekkingsreiziger John Forrest elke dag om 11:30 en 14:00 uur de bühne van het gloednieuwe Jungletheater bestijgen om de aanwezige safarigasten allemaal jungleweetjes bij te brengen. Zo vertelt hij aan de hand van levensechte voorbeelden over bewegende planten, giftige kikkers en reusachtige slangen. De show ‘De ontdekkingen van John Forrest’ duurt 25 minuten en is gratis te bezichtigen op vertoon van een geldig dagentreebewijs.

De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie over de meivakantie op www.orchideeenhoeve.nl.

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Meivakantie: gluur door de ogen van de jungle
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.