Meivakantie: reis door de (tropische) natuur


-advertentiepositie-



Meivakantie: reis door de (tropische) natuur

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het geheel overdekte uitje de Orchideeën Hoeve en het Staatsbosbeheer Kuinderbos hebben de handen ineen geslagen voor een uniek meivakantie-uitje. Op za. 22 april, di. 25 april, za. 29 april, di. 2 mei en do. 4 mei kun je het bezoek aan het ‘Leukste uitje van Flevoland’ combineren met een exclusieve bolderkarrit langs de hotspots van de Noordoostpolder.

Geheel overdekt park
’s Ochtends breng je een bezoek aan de tropische tuinen in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve. Volg al wandelend, rijdend of huppelend de avontuurlijke kronkelpaden die jou langs de meest prachtige planten en dieren uit de tropen leiden. Spot bijvoorbeeld de witoorpenseelaapjes, voer samen met jouw gezin de papegaaitjes, droom weg in de ‘Zwevende’ Bloementuin en strijk neer in het gloednieuwe Jungletheater voor de spannende jungleshow.

Holderdebolder door de polder
Na een reis vol tropische ontdekkingen, mag je om 14.00 uur op het parkeerterrein van de Orchideeën Hoeve aan boord stappen van de bolderkar. De boswachter zal jou vervolgens in anderhalf uur langs diverse hotspots van de Noordoostpolder vervoeren. Terwijl de wagen langs bloeiende tulpenvelden, de zuiderzeedijk, de burchtruïne van het kasteel van Hendrik de Crane en het Kuinderbos rijdt, vertelt de boswachter spannende weetjes over de voorbijkomende natuur.

De kosten voor de Orchideeën Hoeve inclusief bolderkarrit zijn € 16,50 voor volwassen en € 10,00 voor kinderen. Reserveren is noodzakelijk en kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl. Kijk voor meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl.

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Meivakantie: reis door de (tropische) natuur
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.