1

20e Atelierroute Putten, 9, 10 en 11 juni 2017




20e Atelierroute Putten, 9, 10 en 11 juni 2017

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In het weekend van 9, 10 en 11 juni 2017 wordt voor de twintigste keer de Atelierroute Putten georganiseerd. Vanwege dit vierde lustrum vinden er naast de reguliere Atelierroute nog meerdere activiteiten plaats, zoals een project met scholen.
De kunstroute langs de werkplekken van de kunstenaars duurt drie dagen, daarnaast verzorgen de Atelierroutiers een thematentoonstelling in de Kunstkelder onder het gemeentehuis, die drie weken te bezichtigen is. Alle getoonde werken, schilderijen, ruimtelijk werk, foto's en textielkunst, hebben een link met het gezamenlijk gekozen onderwerp ‘Nieuwe Tijd’. Het is altijd weer een grote verrassing hoe de deelnemende kunstenaars dit thema in hun beeld hebben verwerkt.
Op donderdag 8 juni om 20.00 uur is de feestelijke opening van deze thema-expositie. Bezoekers krijgen op makkelijke wijze een indruk van de verschillende werkwijzen van de kunstenaars, zodat zij makkelijker kunnen kiezen welke ateliers zij in het kunstweekend willen bezoeken.
Ook de werken van de scholen zijn in de kunstkelder te zien zijn gedurende de gehele expositie.

Tijdens de atelierroutedagen zullen er ook gastexposanten in de deelnemende ateliers zijn met hun eigen werk, wat voor een nog grotere variatie zorgt. Uiteraard worden er in de weken voorafgaand aan dit kunstevenement flyers verspreid met de adressen en foto's van de werken. De flyers worden aan alle winkels aangeboden, tevens zijn de folders verkrijgbaar bij de VVV, gemeentehuis, bibliotheek, hotels en campings.
Zie voor nadere informatie over de kunstenaars en routekaart: www.atelierrouteputten.nl.

 Bezoek www.atelierrouteputten.nl

20e Atelierroute Putten, 9, 10 en 11 juni 2017
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.