1

Walking Dinner Verwolde


-advertentiepositie-



Walking Dinner Verwolde

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 1 juli a.s. vindt een uniek zomeravond diner plaats op verschillende locaties van het prachtige Landgoed Verwolde en Huis Verwolde. Er is plaats voor maximaal 60 gasten, uitsluitend op reservering vooraf.
Wij ontvangen u met een feestelijk aperitief op pachtboerderij De Meyer. Hier neemt u plaats voor het voorgerecht. Daarna wandelt u op uw gemak naar de Moesgaard bij de landgoedwinkel waar Julie van der Borch u verwelkomt voor het hoofdgerecht. Het dessert wordt geserveerd in de Theeschenkerij van Huis Verwolde met royaal terras aan de vijver. De locaties zijn op korte loopafstand van elkaar gelegen.
PROEF DE SMAAK VAN LAREN
Gasten genieten van diverse bereidingen van het bijzonder smakelijke en exclusieve Wagyu-rundvlees gecombineerd met andere streekproducten uit Laren e.o.
Vroeger was het kostbare vlees van de Wagyu (Japanse koe) uitsluitend bestemd voor de keizerlijke familie van Japan. Maar het Japanse runderras is nu ook heel dichtbij te bewonderen bij Wagyu Verwolde van de familie Oudenampsen.
Het menu is samengesteld door Joke Schut (Moesgaard Landgoed Verwolde) en Hans Drijsen (heerlijkverzorgdeten.nl) met medewerking van: Wagyu Verwolde, Wijngoed Gelders Laren, Wereldbakker Wijnand, Woestenenk Aardappelen, Braakhekke Mosterd en Dieks IJssalon. Stuk voor stuk leveranciers van lokale kwaliteitsproducten.
Kortom: Een avond volop genieten van al het moois dat Gelders Laren te bieden heeft.

 Bezoek www.facebook.com

Walking Dinner Verwolde
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.