Kom 20 mei langs op de bouwplaats N31 Harlingen!




Kom 20 mei langs op de bouwplaats N31 Harlingen!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Altijd al eens willen kijken hoe het werk op de bouw er écht uit ziet? Dit is je kans! Op zaterdag 20 mei zetten we de bouwhekken van de N31 Harlingen voor je open van 10.00 – 16.00 uur.

Unieke locatie!
Dit jaar starten we bij de nieuwe toegang van Harlingen, de Centrale aansluiting. Hier dalen we letterlijk af naar de verdiepte bak. De wandelroute start hier, loopt onder het spoorviaduct én het Oosterparkwegviaduct door en je kunt zelfs een kijkje nemen bij het aquaduct. Én is de terugweg te ver? Stap dan in onze pendeldienst. Onderweg is er voor jong en oud van alles te zien, te doen en te leren. Het belooft een bijzondere dag te worden.

Parkeren kan ter hoogte van de Oude Trekweg 14. Hier staat een verkeersregelaar voor je klaar om je naar een parkeerplek in de buurt te verwijzen.

Wat kan jij verwachten?
Natuurlijk een gezellige dag boordevol leuke en leerzame activiteiten. Bouwmede-werkers zijn te vinden op verschillende plekken op het terrein en vertellen je alles over hun werk en het project. Ook zijn er verschillende bedrijven aanwezig die hun materiaal tentoonstellen.

En er is meer: check de bioscoop bij het aquaduct en maak een selfie als bouwvak-ker. Voor kinderen is er een te gek springkussen, kunnen zij opzoek gaan naar een schat, is er de dode hoek proef en nog veel meer! De spuikerspin dame zorgt voor iets zoets en natuurlijk staat er koffie en thee met iets lekkers voor je klaar.

Kortom de Dag van de Bouw is een leuk dagje uit voor jong en oud!

Gratis toegankelijk
Het is niet nodig om tickets te kopen voor de Dag van de Bouw, het evenement is namelijk gratis te bezoeken.

Tot ziens op zaterdag 20 mei!

 Bezoek www.n31harlingen.nl

Kom 20 mei langs op de bouwplaats N31 Harlingen!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.