Loslopend wild XL (theater en dans)




Loslopend wild XL (theater en dans)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een acrobatisch dansduet, extreme urban dance en een bizarre ontdekkingsreis: drie korte stukken van nieuw talent dat energiek en vol humor virtuoos danstheater maakt. Na het succes van Loslopend wild op Oerol en De Parade in 2015, reist Maas nu met drie korte stukken voor XL langs de theaters, waaronder Schouwburg Kunstmin in Dordrecht.

Loslopend wild XL: Kraai, Alaska en Two Boys
Kraai is een acrobatisch dansduet van een meisje en een (vogel)jongen. De dansers zwaaien, springen, klimmen en laten zien dat ze verschillende dansstijlen beheersen. In Alaska volg je drie ontdekkingsreizigers die onderzoeken waar ze hun vlag nog kunnen planten op deze aarde, alles is al ontdekt. Met beeldgrappen, absurde situaties, maar ook eenzaamheid en gevaar. Two Boys is een duet voor twee breakdancers over de aantrekkingskracht van beeldschermen. De dansers laten indrukwekkende skills zien, een ware uitputtingsslag.

De pers: “De energie van al dit jonge theatertalent is veelbelovend en fijn om naar te kijken” (Scènes). “Virtuoze inzet van verbrokkelde breakdance-moves” (Volkskrant over Two Boys), “Indrukwekkende skills” (Theaterkrant over Two Boys), “Adembenemend” (Theater- en Musicalnieuws over Kraai), “Bizarre, sterk associatieve trip met gekke grappen” (Scènes over Alaska).

 Bezoek www.kunstmin.nl

Loslopend wild XL (theater en dans)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.