1

Loslopend wild 8+ (theater en dans)




Loslopend wild 8+ (theater en dans)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Drie korte stukken van nieuw talent dat energiek en vol humor virtuoos danstheater maakt. Na het succes van Loslopend wild op Oerol en De Parade in 2015, reist Maas nu met drie korte stukken voor 8+ langs de theaters, waaronder Schouwburg Kunstmin in Dordrecht.

Loslopend wild 8+: PlayStation, Vlieg! en Kronkel
PlayStation is een explosieve theatrale dansmix waarin echt wordt gevlogen door twee dansers, een jongen en een meisje. De jongen moet kiezen: gamen of het meisje. Hij komt in gevecht met het meisje en met zichzelf. Om te weten wie er wint, moet je komen kijken. In Vlieg! Ontmoet je Rosa en Jurriën, twee acteurs op hoverboards. Zij scheppen met veel humor tegen elkaar op en bluffen zichzelf uiteindelijk de ruimte in. Kronkel is een aaneenschakeling van mooie plaatjes en grappige ontmoetingen tussen twee mensen, met veel maskers, karton, plakband en beweging. Een unieke mix van korte stukken voor jong en oud.

Gratis theaterworkshop vooraf
Samen met een workshopdocent van Maas theater en dans werk je naar een eigen Loslopend Wild voorstelling toe. Eerst speel je samen een stukje uit Loslopend wild, dan voeg je er met de groep iets nieuws aan toe. Aan het einde van de workshop wordt de ‘voorstelling’ gepresenteerd en ben je zelf loslopend wild geworden. De workshop is gratis en duurt van 13:00 tot 13:45 uur. Meld je uiterlijk vrijdag aan door een mail te sturen naar info@kunstmin.nl.

 Bezoek www.kunstmin.nl

Loslopend wild 8+ (theater en dans)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.