1

Loslopend wild XL (theater en dans)




Loslopend wild XL (theater en dans)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom proeven en smullen bij de smaakmakers van de toekomst. Nieuw talent dat energiek en vol humor virtuoos danstheater maakt. Na het succes van Loslopend wild op Oerol en De Parade in 2015, reist Maas nu met drie korte stukken voor XL langs de theaters. Maas maakt er ook drie voor 8+. De pers: “De energie van al dit jonge theatertalent is veelbelovend en fijn om naar te kijken” (Scènes). “Virtuoze inzet van verbrokkelde breakdance-moves” (Volkskrant over Two Boys), “Indrukwekkende skills” (Theaterkrant over Two Boys), “Adembenemend” (Theater- en Musicalnieuws over Kraai), “Bizarre, sterk associatieve trip met gekke grappen” (Scènes over Alaska).

Kraai / Jasper van Luijk / DANS / XL
In de acrobatische dansvoorstelling Kraai wil de jonge hoofdpersoon weg van huis. Hij put moed uit de gesprekken met zijn onzichtbare vriend. Verwachtingsvol, nieuwsgierig en vol goede moed stapt hij de wijde wereld in. De wens om te vliegen wordt verpakt in energieke dans. Meer informatie? Klik hier.

Alaska / Elias De Bruijne, Lisa Groothof, Gale Rama / THEATER / XL
Drie ontdekkingsreizigers zoeken naar het laatste stukje onbekende wereld, maar alles is al ontdekt en geclaimd. Waar is hun vlag nog te planten? In de wild botsende theatervoorstelling Alaska maken drie jonge performers, Elias De Bruyne, Lisa Groothof en Gale Rama, eigen wetten waarin alles weer nieuw en mogelijk is. Een brutaal verzet tegen alles wat er ooit door anderen voor hen is bedacht. (Let op: in Alaska wordt een stroboscoop gebruikt). Meer informatie? Klik hier.

Two Boys / Guilherme Miotto / DANS / XL
In een grote, lege ruimte met enorme schaduwen zie je een extreem duet van twee breakers, een ware uitputtingsslag. De Two Boys zijn breaker Shane Boers en bboy Simon Bus. Meer informatie? Klik hier.

 Bezoek www.stadsschouwburg-utrecht.nl

Loslopend wild XL (theater en dans)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.